22 Kasım 2013 Cuma

Sayfalarımızın tanıtımını TV'den de izleyebilirsiniz.

       TRT TV kanalı, Beşiktaş BİLSEM'de yaptığımız çalışmalarla ilgili çekimler yapmıştı. Bu çekimler 14 Kasım'dan beri her akşam TRTÇocuk'ta "Haberin Olsun" programı içerisinde bölüm bölüm yayımlanmakta. 


        Yayımlanmış 3 bölümü aşağıdaki bağlantı adreslerinden izleyebilirsiniz (Acelesi olanlar "blog yazarları" bölümü için programın hemen 11. dakikasına gelip bu dakikadan itibaren Bilsemli arkadaşlarımızın çalışmalarını izleyebilirler.) Bölümlerden biri arkadaşlarımız Ceren Çatkın, Beyzanur Kaya, Selin Özay, Alptigin Baytek ve Emin Kotan'ın bloğumuzun çalışmaları ile ilgili hazırladığı bir program; biri Türkiye'de ilk kez gerçekleşen Medya ve Çocuk Kongresine delege arkadaşlarımızın çalışmaları ve arkadaşımız Alperen Nergiz'in belgesel çekimi çalışmaları ile ilgili, diğeri ise internetin doğru kullanımı ile ilgili arkadaşlarımız Berke Yüce, Ekinsu Eminağaoğulları ve İbrahim Genç'in hazırladığı bir program. 



Blog yazarı arkadaşlarımız.

Arkadaşlarımız Ulaş Mısırlıoğlu, Emeksu Yaray, Ece Kahraman ve Ramazan Bayram'ın delegesi olduğu Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi çalışmaları ile Alperen'in Belgesel çekimi:

Arkadaşlarımızın "internetin doğru ve etkili kullanımı" ile ilgili çalışması :
        Haberin Olsun programı her akşam 20.30-21.00 saatleri arasında TRTÇocuk'ta. 
        İyi seyirler diliyoruz.