1 Mayıs 2016 Pazar

5. ULUSAL ÇOCUK KONGRESİ'NDE BİZİ DE DİNLEMEYE GELİN.

Bu yıl 6,7,8 Mayis'ta 5.si gerçekleştirilecek Ulusal Çocuk Kongresinde Beşiktaş Bilsem öğrencileri olarak biz yine bildirilerimizi sunacağız. 1215 bildiri başvurusu arasından Bilim Kurulu tarafından seçilerek sunuma hak kazanmış bildirilerimizi dinlemeye sizleri de davet ediyoruz. Kongrede bizi temsil eden tüm arkadaşlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Kongre kapsamında bilimsel çalışmaların yanı sıra harika atölye çalışmaları da bizleri bekliyor, bu değerli çalışmaları kaçırmayın, gelin, eğlenirken öğrenin,  bambaşka ufuklara yelken açın diyoruz. 
Ayrıntılı bilgi için www.bagcilarenderun.com adresini ziyaret edin lütfen. 
Bilim Kurulu diyor ki:
"Ulusal Çocuk Kongresi, 6-7-8 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi ev sahipliğinde, Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.
Türkiye genelindeki Bilim ve Sanat Merkezlerinde destek eğitimi gören özel yetenekli öğrenciler ile resmi ve özel okullarda eğitim gören özel yetenekli öğrenciler, BİLSEM tanılama sürecine dâhil olmuş öğrenciler, Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından değerlendirmeye alınmış ve okullarında eğitim desteği alan öğrenciler kongrede bildiri sunacaklardır. Kongrede, İstanbul’da bulunan resmi ve özel okullarda eğitim gören öğrenciler de yaptıkları bilimsel araştırmalara ilişkin bildirilerle katılım sağlayacaklardır.
Kongreye Türkiye genelinden 51 ilden toplam 1215 bildiri ile başvuru yapılmıştır. Bildiriler 7 üniversiteden 23 öğretim görevlisi tarafından değerlendirilmiş ve 176 bildiri seçilerek kongrede bildiri sunmaya hak kazanmıştır.
Gelecekte, başta Ülkemizin ve insanlığın gelişimine önemli katkılar sağlayacak bu çocukların çalışmalarının her daim desteklenmesi gerekliliğine yönelik inancımızla, 5. Çocuk Kongresi’nin Ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
5. ULUSAL ÇOCUK KONGRESİ 
BİLİM VE DÜZENLEME KURULU